Over DIPLAS PT

Effectieve behandelmethode in pijnverlichting

"Diana

van der Plas"

“ JOUW lichaam reageert alleen maar, het is MIJN taak uit te vinden waarop”

Ik vind het geweldig om mensen te leren inzien dat er meer mogelijk is dan zij denken. Of het nu gaat om pijnklachten, afvallen of het ervaren van meer vitaliteit in zijn of haar dagelijks leven.

Ik vind het geweldig om te zien hoe het leven van iemand kan veranderen door bepaalde aanpassingen in het dagelijkse leven, of mensen die in mijn praktijk komen en zich verwonderen over de snelle behandelmethodiek die ik toepas, waarbij men 50-70 procent sneller herstelt dan binnen de reguliere zorg. Vaak ervaart men al verschil op het gratis spreekuur. De klachten variëren van hielspoor, rug, nek en schouderpijn tot en met hoofdpijnklachten. Mensen waartegen is gezegd dat ze maar moeten leven met de pijn zijn vaak binnen 2-5 behandelingen geheel of grotendeels van hun klachten af.

 

Als kind was ik altijd actief bezig met sport en bewegen.. Nog steeds blijf ik mij ontwikkelen als het gaat om sport, bewegen en gezondheid. De rol en werking van het menselijk lichaam, de invloed van voeding, bewegen bepalen jouw gezondheid en vitaliteit. Dat alles in het lichaam met elkaar samenwerkt intrigeert mij enorm. 

 

Ik heb Diplas Persoonlijk Traject opgestart vanuit de visie dat ieder mens uniek is en zijn eigen discompensaties heeft (zwakke schakels). Om een zo breed mogelijk beeld te krijgen van jouw verhaal kijk ik naar factoren als: slaap, ademhaling, immuunsysteem, stress, mindset, voeding en beweging. Al deze factoren samen bepalen jouw blijvende resultaat als het gaat om afvallen, het winnen van meer vitaliteit of afkomen van jouw pijnklachten. Ik vind het ook belangrijk om persoonlijk contact met jou te krijgen. Ga jij voor maximaal resultaat? Dan moeten wij alles aanpakken. Op die manier kan je namelijk het beste blijvend resultaat boeken.

Ik geloof dat het ervaren van meer vitaliteit voor iedereen is weggelegd en de basis is voor een optimale gezondheid. Mijn persoonlijke doel is om zoveel mogelijk mensen sterk, vitaal en pijnvrij te maken in hun dagelijks leven. of dat nu in een aantal behandelingen kan met wat simpele aanpassingen of oefeningen, of dat je een Persoonlijk Trainingstraject op maat wilt, meer vitaliteit wilt ervaren of graag willen afvallen. Mijn manier van begeleiding is van toepassing op jong en oud. Ieder mens is uniek, laten jij en ik samen werken aan een verbeterde versie van jezelf!

 

Kijk ook op de facebookpagina van DIPLAS PT

CONTACT

US

 

Adres: De Hooge krocht 33

2201 TP Noordwijk

Gevestigd in Olympia Sport and Health

Klei Oost (grens Katwijk /Rijnsburg/Noordwijk)

 Zuid-Holland             

 Nederland

 

 

 Bellen of mailen naar:

              0637410158

              diplas.pt@gmail.com

VISIT

US

Op afspraak:

maandag - donderdag 08.00 - 21.00 

Vrijdag                           08:00 - 19:00 

zaterdag                        09:00 - 12:00 

Online 7 dagen in de week bereikbaar via de website -Facebook - Whatsapp 

 

Of bezoek me op

             www.facebook.com/diplas.pt  

             www.instagram.com/diplas.pt  

TELL

US

Klik hier voor de privacyverklaring van DIPLAS PT