top of page

DIPLAS Het pijnvrij concept

Diana van der Plas

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
Diana van der Plas

Ik ben Diana van der Plas. Ik vind het geweldig om mensen te laten inzien dat er meer mogelijk is dan zij denken. Of het nu gaat om pijnklachten, of het ervaren van meer vitaliteit in zijn of haar dagelijks leven.

Ik vind het mooi om te zien hoe mensen die in mijn praktijk komen, zich verwonderen over de snelle behandelmethodiek die ik toepas, waarbij men 50-70 procent sneller herstelt dan binnen de reguliere zorg. Vaak ervaart men al verschil op de intake. De klachten variëren van hielspoor, rug, nek en schouderpijn tot en met hoofdpijnklachten. Mensen waartegen is gezegd dat ze maar moeten leven met de pijn zijn vaak binnen 2-5 behandelingen geheel of grotendeels van hun klachten af.

 

Als kind was ik altijd actief bezig met sport en bewegen.. Nog steeds blijf ik mij ontwikkelen als het gaat om sport, bewegen en gezondheid. De rol en werking van het menselijk lichaam, de invloed van voeding, bewegen bepalen jouw gezondheid en vitaliteit. Dat alles in het lichaam met elkaar samenwerkt intrigeert mij enorm. 

 

Ik heb Diplas opgestart vanuit de visie dat ieder mens uniek is en zijn eigen zwakke schakel(s) heeft. Om een zo breed mogelijk beeld te krijgen van jouw verhaal kijk ik naar factoren als: slaap, ademhaling, immuunsysteem, stress, mindset, voeding en beweging. Al deze factoren samen bepalen jouw blijvende resultaat als het gaat om afkomen van je pijnklachten.

De opleidingen die ik, onder andere bij Overload Wordwide, heb gevolgd hebben mij laten inzien, dat ik onze cliënten optimaal kan helpen als het gaat om het behandelen van langdurige pijnklachten of blessures. Door mij in de diepte en breedte verder te ontwikkelen ben ik in staat om cliënten nog effectiever te helpen. Inmiddels heb ik mijn opleiding afgerond als physis specialist. Als physis specialist kijk ik naar 6 aspecten (Domeinen) van de mens; ademhaling, voeding, stress, slaap, bewegen en het immuunsysteem. Deze 6 domeinen bij elkaar geven een beeld van ons zelf herstellend vermogen. Tegelijkertijd zorgt een disfunctie in deze domeinen voor het ontstaan of in stand houden van uiteenlopende klachten.

Ieder mens is uniek. Laten jij en ik samen werken aan een verbeterde versie van jezelf!

Teun van der Plas

Teun van der Plas

Ik ben Teun van der Plas, en hou mij bezig met de behandeling van pijnklachten.

Ik werd geboren met een hartafwijking en als kind kreeg ik te horen dat ik mij zo min mogelijk mocht inspannen en uiteindelijk moest zoeken naar een bureaubaan. Tot mijn 12 jaar bezocht ik gemiddeld 3x per jaar het ziekenhuis en werd ik bij het minste en geringste voorzien van antibiotica.

 

Op mijn 12e jaar besloot ik het roer compleet om te gooien en te gaan sporten. Door mijn eigenwijze gedrag als beginnend puber, bleek jaren later dat dit mijn leven ten goede heeft veranderd, daar mijn hartafwijking door het sporten was verdwenen. Dit heeft mij doen beseffen dat er meer mogelijk is dan men beweert. Mijn drang om mensen te helpen dreef mij naar de politie, waar ik in de vele jaren op tal van afdelingen werkzaam ben geweest.

 

Mijn vrouw, Diana, heeft enkele jaren geleden de opleidingen bij Overload Worldwide gevolgd en is sindsdien onder de naam Diplas begonnen met mensen te behandelen die langdurige pijnklachten en blessures hadden. Haar verbluffende successen lieten me wederom zien dat er veel meer mogelijk is dan men beweert. Geïnspireerd door al die mooie successen, besloot ik eveneens deze opleidingen te volgen. Inmiddels ben ik hierdoor in staat om mensen op een snelle en effectieve manier van hun pijnklachten af te helpen en is het mijn passie geworden om mijzelf, door onder andere studie, hier steeds meer in te verbeteren, zodat ik mensen nog beter, nog effectiever kan helpen.

Inmiddels ben ik erkend sporttherapeut. Met fasciale behandelingen, bindweefselmassage, meer mobilisatietechnieken en massage heb ik hierdoor extra tools gekregen die ik ook kan gebruiken om  mensen te helpen revalideren en om blessures te verhelpen.  

bottom of page