BEHANDELINGEN

Effectieve pijnverlichting

Ik krijg in mijn praktijk regelmatig te maken met mensen die al een lange tijd kampen met (pijn)klachten en hiervoor onder behandeling zijn geweest bij verschillende soorten therapeuten, chiropractors enz. Soms tot en met het ziekenhuis aan toe. Ondanks alle behandelingen blijven zij hun klacht behouden. Niet zelden krijgt men na talloze behandeltrajecten te horen: "Leer er maar mee leven".

Zoekend naar een laatste strohalm komt men bij mij langs op het gratis spreekuur. Tijdens het spreekuur doen de cliënten hun verhaal en worden ze door mij behandeld. 

Aan het einde van het gratis spreekuur ervaart iedere cliënt verbetering. Een gedeelte van hen ervaart zelfs al 50% of meer aan verbetering.  De meeste klachten zijn gemiddeld binnen 3 behandelingen verholpen zonder dat er terugval optreed. Alleen de complexere klachten nemen iets meer tijd in beslag. Ik zie dan ook vaak mensen tegenover mij met tranen van blijdschap in hun ogen. Blij dat ze eindelijk van hun pijn af zijn en hun werk weer op kunnen pakken of hun sport weer kunnen beoefenen. Maar ik zie ook frustratie en boosheid. Frustratie en boosheid omdat zij al zo lang, met hun pijn, binnen de erkende zorginstellingen zijn behandeld zonder enig resultaat en nu binnen 2 a 3 behandelingen van de pijn af zijn.

Ik hoor u denken; Hoe kan dat? Waarom kan jij dat wel en de reguliere zorg niet?

De reguliere zorg is verstrikt geraakt in protocollen. Voor iedere klacht is een standaard behandeling. Maar niet ieder mens is hetzelfde. Daarnaast is men vaak bezig met symptoombestrijding. Als iemand hoofdpijn heeft neemt men vaak een aspirine. Hiermee bestrijden we de pijn maar vragen ons niet af wat de oorzaak van de hoofdpijn is.  

 

Ik pak echter de oorzaak aan. Men laat zich vaak leiden door de plek waar de pijn zit, maar vaak is dat niet de plek waar de oorzaak gevonden kan worden. Ik ga op zoek naar de oorzaak en pak deze aan. Dit doe ik middels Mylogenics. Dit is een revolutionaire test en behandelmethodiek, ontwikkeld door 2 fysiotherapeuten, waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat. 

De behandeling bestaat uit vier stappen:

1. Testen van spierfunctie om te achterhalen waar pijnklachten of een verstoord beweegpatroon vandaan komt.

2. Behandelen door middel van manuele technieken (verwijderen van spier verklevingen en het optimaliseren van het zenuwstelsel)

3. Opnieuw testen van spierfunctie ( is er verbetering, kan je als patiënt meer kracht geven, ervaar je meer bewegingsuitslag en minder pijn ), direct feedback voor de patiënt

4. (revalidatie) training: vergroten van de belastbaarheid en verbeteren van prestatie.

 

Mylogenics is toepasbaar op vele (chronische) klachten. Voor jouw beeldvorming een kleine opsomming over welke klachten we het hebben.

Frozen shoulder, hoofdpijnklachten, Carpaal Tunnel Syndroom, tennisarm, nekkklachten, schouderklachten, lage rugklachten, bekkeninstabiliteit, Hernia, knieklachten, achillespeesklachten, Whiplash, RSI, hielspoor, pijn na revalidatie of blessures, beperkte bewegingsuitslag, sport gerelateerde klachten, etc.

 

Wat kan ik je bieden:

 

1. Gratis spreekuur (30 min.) waar je jouw klacht kunt bespreken en kort laat behandelen.

2. 50 – 70% sneller van uw klachten af.

3. Binnen 1 tot 5 behandelingen, een aanmerkelijke verbetering cq volledig herstel.

4. Na behandeld te zijn, geen terugval meer.

5. 7 dagen in de week online bereikbaar voor vragen of feedback over de behandeling

6. Praktijk is geopend van ma-do van 09.00 - 21.00 uur en  vrij van 09.00 - 18.00 uur.

7. Eerlijkheid. Als ik merk dat jouw probleem buiten mijn bereik ligt dan zal ik in overleg met jou kijken naar een ander traject.

Informatie over CORONA de richtlijnen hierover Klik hier

Vragen? Mylogenics FAQ.

Prijs per behandeling: € 70,-

 

Klik hier voor de privacyverklaring van DIPLAS PT

Komen de data en tijdstippen voor een gratis afspraak jou niet uit?

Mail dan naar diplas.pt@gmail.com om een gratis afspraak op een ander moment te plannen

 

CONTACT

US

 

Adres: De Hooge krocht 33

2201 TP Noordwijk

Gevestigd in Olympia Sport and Health

Klei Oost (grens Katwijk /Rijnsburg/Noordwijk)

 Zuid-Holland             

 Nederland

 

 

 Bellen of mailen naar:

              0637410158

              diplas.pt@gmail.com

VISIT

US

Op afspraak:

maandag - donderdag 08.00 - 21.00 

Vrijdag                           08:00 - 19:00 

zaterdag                        09:00 - 12:00 

Online 7 dagen in de week bereikbaar via de website -Facebook - Whatsapp 

 

Of bezoek me op

             www.facebook.com/diplas.pt  

             www.instagram.com/diplas.pt  

TELL

US

Klik hier voor de privacyverklaring van DIPLAS PT