top of page

DIPLAS Het pijnvrij concept

# Oorzaak

# Aanpak

# Resultaat

In de reguliere zorg kijkt men altijd naar de plek die pijn doet. Wij gaan echter op zoek naar de oorzaak van de pijn.

Eenmaal gevonden pakken wij, 50 – 70% sneller dan de reguliere zorg,  de oorzaak middels onze revolutionaire test-  en behandeltechnieken aan.

Onze voorgaande stappen zijn meetbaar snel en direct voelbaar en leiden naar een kwalitatief beter leven zonder pijn en zonder angst op terugval

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

Behandelingen

Neurofasciale behandelingen en revalidatie

Verbeteren van het zelf herstellend vermogen

EMB bloedonderzoek

Of je nu last hebt van hoofdpijn, enkelklachten, een hernia of blijvende klachten na een nieuwe prothese, onze zeer effectieve test- en behandelmethodiek richt zich op het vinden van de oorzaak van jouw pijnklacht.

Door de oorzaak aan te pakken, kunnen we jouw pijn snel verlichten of zelfs verhelpen, waardoor je weer kunt genieten van een betere kwaliteit van leven. Bij ons staat niet de symptoombestrijding centraal, maar het aanpakken van de onderliggende oorzaken van de klacht om tot een duurzame oplossing te komen.

(lees meer)

Pijnklachten of fysieke beperkingen hebben niet altijd een oorsprong in spierdisfuncties. Ze kunnen ook ontstaan als gevolg van verstoringen in een van de zes domeinen: slaap, immuunsysteem, ademhaling, stress, voeding en beweging.

Door deze verstoringen aan te pakken, kunnen we het zelfherstellend vermogen van het lichaam verhogen en zo de pijnklachten of beperkingen verhelpen. Dit betekent dat we niet alleen de symptomen behandelen, maar ook de onderliggende oorzaken aanpakken om tot een duurzame oplossing te komen.

(lees meer)

Het EMB bloedonderzoek gaat verder en breder dan het standaard bloedonderzoek dat je via de huisarts kunt laten doen. Met deze test kunnen wij inzichtelijk maken welke voedingsstoffen je tekort komt en welke verstoringen en belastingen de oorzaak zijn van jouw klacht.

Door deze uitgebreide informatie kunnen wij heel gericht het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam ondersteunen en de klachten verhelpen. Dit betekent dat we niet alleen de symptomen aanpakken, maar ook de onderliggende oorzaken van jouw klachten kunnen aanpakken voor een duurzaam resultaat. Het EMB bloedonderzoek geeft ons dus de nodige informatie om op een effectieve manier aan de slag te gaan met jouw gezondheid.

PIJNVRIJ IN 3 STAPPEN

STAP 1

Ontdek tijdens de intake of  deze methodiek voor jou werkt

STAP 2

50 – 70%  sneller herstel zonder terugval

Maak kennis met deze behandeltechniek

STAP 3

Een leven zonder beperkingen

Leidt een kwalitatief beter leven zonder pijn of beperking

bottom of page