BEHANDELINGEN

Effectieve pijnverlichting

Ik krijg in mijn praktijk regelmatig te maken met mensen die al langere tijd kampen met (pijn)klachten en hiervoor onder behandeling zijn geweest bij verschillende zorginstellingen. Soms tot en met het ziekenhuis aan toe. Ondanks alle zorg blijven zij hun klacht behouden.

Zo ook een van mijn klanten die enige jaren geleden tijdens de opleiding bij Defensie een rugblessure had opgelopen. Deze blessure ging gepaard met veel pijn en belemmerde deze klant in haar dagelijkse doen. Ondanks de behandelingen binnen diverse soorten reguliere zorg gingen de klachten niet weg. Het gevolg was dat zij haar opleiding bij Defensie niet kon afmaken en ontslagen werd. In de jaren die volgde bleef deze klant binnen de reguliere gezondheidszorg, tot en met het ziekenhuis aan toe, zoeken naar een oplossing voor de pijn, die ervoor zorgde dat zij beperkt werd tijdens het sporten en in het dagelijkse gang van zaken. Via een sportschool kwam zij bij mij terecht met de vraag of ik kon helpen.

Binnen 2 behandelingen was ze van haar blessure af en kon ze geheel pijnvrij sporten en haar leven weer oppakken. Enkele maanden na de behandeling ontving ik een doosje Merci chocolade met een briefje waarin ze schreef dat het na zolang met pijn gelopen te hebben even duurde voordat ze durfde te geloven dat het echt geholpen had. Ik heb haar niet meer terug gezien.

Zo komen er vaak klanten in mijn praktijk met een soortgelijk verhaal, waarbij zij vaak binnen  2 tot 4 behandelingen een aanmerkelijke verbetering ervaren zowel in pijn als in bewegingsuitslag. Ik hoor je vragen; “Hoe doe je dat?”

Pijnverlichting realiseer ik middels Mylogenics. Dit is een revolutionaire test en behandelmethodiek, ontwikkeld door 2 fysiotherapeuten, waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat. 

De behandeling bestaat uit vier stappen:

1. Testen van spierfunctie om te achterhalen waar pijnklachten of een verstoord beweegpatroon vandaan komt.

2. Behandelen door middel van manuele technieken (verwijderen van spier verklevingen en het optimaliseren van het zenuwstelsel)

3. Opnieuw testen van spierfunctie ( is er verbetering, kan je als patiënt meer kracht geven, ervaar je meer bewegingsuitslag en minder pijn ), direct feedback voor de patiënt

4. (revalidatie) training: vergroten van de belastbaarheid en verbeteren van prestatie.

 

Mylogenics is toepasbaar op vele (chronische) klachten. Voor jouw beeldvorming een kleine opsomming over welke klachten we het hebben.

Frozen shoulder, Carpaal Tunnel Syndroom, tennisarm, nekkklachten, schouderklachten, lage rugklachten, bekkeninstabiliteit, Hernia, knieklachten, achillespeesklachten, Whiplash, RSI, hielspoor, pijn na revalidatie of blessures, beperkte bewegingsuitslag, sport gerelateerde klachten, hoofdpijn etc.

 

Wat kan ik je bieden:

 

1. Gratis spreekuur (30 min.) waar je jouw klacht kunt bespreken en kort laat behandelen.

2. 50 – 70% sneller van uw klachten af.

3. Binnen 1 tot 5 behandelingen, een aanmerkelijke verbetering cq volledig herstel.

4. Na behandeld te zijn, geen terugval meer.

5. 7 dagen in de week online bereikbaar voor vragen of feedback over de behandeling

6. Praktijk is geopend van ma-do van 09.00 - 21.00 uur en  vrij van 09.00 - 18.00 uur.

7. Eerlijkheid. Als ik merk dat jouw probleem buiten mijn bereik ligt dan zal ik in overleg met jou kijken naar een ander traject.

Vragen? Mylogenics FAQ.

Prijs per behandeling: € 70,-

 

Klik hier voor de privacyverklaring van DIPLAS PT

Komen de data en tijdstippen voor een gratis afspraak jou niet uit?

Mail dan naar diplas.pt@gmail.com om een gratis afspraak op een ander moment te plannen

 

CONTACT

US

 

Adres: De Scheysloot 59 

2201 GN Noordwijk

Gevestigd in Sport & Go

Klei Oost (grens Katwijk /Rijnsburg/Noordwijk)

 Zuid-Holland             

 Nederland

 

 

 Bellen of mailen naar:

              0637410158

              diplas.pt@gmail.com

VISIT

US

Op afspraak:

maandag - donderdag 11:00 - 21:00 

Vrijdag                            09:00 - 17:00 

zaterdag                         09:00 - 12:00 

Online 7 dagen in de week bereikbaar via de website -Facebook - Whatsapp 

 

Of bezoek me op

             www.facebook.com/diplas.pt  

             www.instagram.com/diplas.pt  

TELL

US

Klik hier voor de privacyverklaring van DIPLAS PT