top of page

DIPLAS Het pijnvrij concept

# Oorzaak

# Aanpak

# Resultaat

In de reguliere zorg kijkt men altijd naar de plek die pijn doet. Wij gaan echter op zoek naar de oorzaak van de pijn.

Eenmaal gevonden pakken wij, 50 – 70% sneller dan de reguliere zorg,  de oorzaak middels onze revolutionaire test-  en behandeltechnieken aan.

Onze voorgaande stappen zijn meetbaar snel en direct voelbaar en leiden naar een kwalitatief beter leven zonder pijn en zonder angst op terugval

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

Behandelingen

Neurofaciale behandelingen en revalidatie

Verbeteren van het zelf herstellend vermogen

EMB bloedonderzoek

Van hoofdpijn tot enkelklachten. Van hernia tot blijvende klachten na een nieuwe prothese. Met deze zeer effectieve test en behandelmethodiek zoeken wij naar de oorzaak van jouw (pijn)klacht.

Hierdoor zijn wij heel snel in staat om jouw pijn te verhelpen, of verlichten. Zo geven we je een stuk kwaliteit van leven terug.

(lees meer)

Pijnklachten of fysieke beperkingen komen niet alleen voort uit een disfunctie in de spieren. Ze komen ook uit een verstoring in 1 van de 6 domeinen. Deze domeinen zijn; slaap, immuunsysteem, ademhaling, stress, voeding, bewegen.

Door deze verstoring(en) op te heffen verhogen we dus het zelf herstellend vermogen. Daarmee verhelpen wij daarmee de (pijn)klacht / beperking

Het EMB bloedonderzoek kijkt verder en breder dan het bloedonderzoek van de huisarts. Zo maken wij dus inzichtelijk, welke voedingsstoffen je tekort komt. Ook wordt inzichtelijk welke verstoringen en belastingen de oorzaak van jouw klacht zijn.

De EMB test voorziet ons zo van uitgebreide informatie. Zo kunnen we heel gericht het zelf herstellend vermogen van je lichaam ondersteunen en de klachten verhelpen.

PIJNVRIJ IN 3 STAPPEN

STAP 1

Ontdek tijdens de intake of  deze methodiek voor jou werkt

STAP 2

50 – 70%  sneller herstel zonder terugval

Maak kennis met deze behandeltechniek

STAP 3

Een leven zonder beperkingen

Leidt een kwalitatief beter leven zonder pijn of beperking

bottom of page