FAQ

 

Veelgestelde vragen Personal Hormonal Profiling

Is PHP wetenschappelijk onderbouwd?


Het beinvloeden van de hormoonhuishouding op basis van training, voeding en supplementen is al jaren HET onderwerp bij diverse wetenschappelijke onderzoeken. Personal Hormonal Profiling maakt gebruik van de laatste wetenschappelijke studies op het gebied van voeding, training en supplementen.




Kan ik mijn training combineren met mijn PHP profiel?


Dit hangt af van jouw PHP profiel. Fysieke training heeft een grote inmpact op de verschillende hormoonspiegels in het lichaam. Sommige trainingen kunnen jouw profiel dus ook negatief beinvloeden. Neem hiervoor contact op met je Personal Hormonal Profiler




Kan ik mijn programma ook volgen zonder personal trainer?


Het is mogelijk om het programma zelfstandig te gaan volgen. Om echter optimaal resultaat te behalen is het beter om tenminste 1 keer een afspraak te maken met jouw Personal Hormonal Profiler. Deze kan ook de vinger aan de pols houden en eventueel aanpassingen maken in het trainingsschema.




Kan ik ook andere supplementen gebruiken?


Dat hangt af van je Personal Hormonal Profile. Sommige supplementen kunnen jouw profiel negatief beinvloeden. Mocht je hierover vragen hebben, adviseren we je om contact op te nemen met je Personal Hormonal Profiler.




Kan ik PHP gebruiken om spiermassa op te bouwen?


Absoluut. Als jouw hormonale balans wordt hersteld kun je gemakkelijk zowel je vetverbranding optimaliseren als in spiermassa toenemen. Mits dit natuurlijk gewenst is! Neem hiervoor contact op met je Personal Hormonal Profiler.




In de spiegel een stuk slanker maar qua gewicht weinig veranderd?


Als je lichaam hormonaal in balans komt is het in veel gevallen mogelijk dat je in spiermassa toeneemt en je mede daardoor veel vetmassa verliest. Een kilo spiermassa neemt echter maar 25% van de ruimte in ten opzicht van een kilo vetmassa. Hierdoor blijft je gewicht hetzelfde maar kun je inderdaad, op jouw probleem gebieden, verminderen in omvang, dus centimeters verliezen.




Wanneer moet ik een volgende meting doen?


Wij adviseren om de volgende meting na 4 tot 6 weken te doen. Eerder heeft geen toegevoegde waarde omdat het lichaam deze tijd nodig heeft om zich aan te passen.




Ik herken mijzelf niet in de hormonale disbalans van mijn schema?


De symptonen en oorzaken zijn slechts voorbeelden. Meestal herkennen mensen zich wel in de uitslag van de meting. Een enkele keer ook niet. Het profiel is echter gebaseerd op zovwel de vragenlijst als de meting engeeft dan ook nauwkeurig de hormonale status van jouw lichaam weer. Het is daarom wel aan te raden om het PHP advies op te volgen voor een optimaal resultaat.





Veelgestelde vragen Mylogenics

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?


Een mylogneics behandeling is eigenlijk een combinatie van onderzoek en behandelen. Ik onderzoek de spanning, beweging en functie van spieren, peesplaten, pezen, banden en zenuwen. Een mylogenics behandeling kent geen bijwerkingen en levert snel zeer goede resultaten. De behandelingen worden meestal gedaan met alle kleding aan. Houd rekening met kleding waarin u makkelijk in kunt bewegen.




Hoe voelt een Mylogencis behandeling?


Behandelingen kunnen tijdens de bewegingen van de diverse specifieke protocollen oncomfortabel aanvoelen als de diverse verklevingen worden losgemaakt. Dit oncomfortabele gevoel is tijdelijk en verdwijnt vrijwel direct na het stoppen van de bewegingen van de specifieke protocollen. Het is normaal dat de patient tijdens de behandeling dezelfde symptonen als van de klachten ervaart. Dit is een goede incdicatie dat het probleem is geidentificeerd. Veel patienten ervaren en Mylogencis behandeling als een 'lekkere pijn.'




Hoelang duurt het voor ik resultaten merk?


In het merendeel van de gevallen ervaren patienten tijdens en na de eerste behandeling al een positief resultaat. Dit kan zijn als gevolg van een grotere bewegingsuitslag, minder pijn, meer kracht of verminderde tintelingen en afname van "doof gevoel" in de ledematen.




Is Mylogenics hetzelfde als andere behandelmethoden zoals fysiotherapie, chiropractie etc.?


Absoluut niet. Mylogenics heeft geavanceerde behandeltechnieke die niet iedereen gebruikt. Mylogenics is erg specifiek en de resultaten zijn zeer spectaculair. Het verdwijnen vande kachten na 1 a 2 behandelingen zijn geen uitzondering, zelfs voor chronische klachten.




Kan Mylogencis iets voor mij betekene als ik al onder behandeling ben geweerst?


Veel mensen die zonder succes zijn behandeld zijn erg verbaasd over de acute verbetering van hun klachten. Veel patieten zijn na slechts 2 a 3 behandelingen geholpen.




Wat is het verschil tussen Mylogenics en massage?


De procedures die bij Mylogenics en massage gebruikt worden zijn totaal verschillend, net als de resutlaten van de behandeling. Er zijn verschillede soorten massagetechnieken. De meeste massagetechnieken zorgen echter voor een verbeterde doorbloeding en ontspanning. Neuromusculaire massage is meer specifiek maar zorgt er niet voor dat de diverse weefsels weer optimaal kunnen functioneren in het geval van verklevingen





 

CONTACT

US

 

Adres: De Hooge krocht 33

2201 TP Noordwijk

Gevestigd in Olympia Sport and Health

Klei Oost (grens Katwijk /Rijnsburg/Noordwijk)

 Zuid-Holland             

 Nederland

 

 

 Bellen of mailen naar:

              0637410158

              diplas.pt@gmail.com

VISIT

US

Op afspraak:

maandag - donderdag 08.00 - 21.00 

Vrijdag                           08:00 - 19:00 

zaterdag                        09:00 - 12:00 

Online 7 dagen in de week bereikbaar via de website -Facebook - Whatsapp 

 

Of bezoek me op

             www.facebook.com/diplas.pt  

             www.instagram.com/diplas.pt  

TELL

US

Klik hier voor de privacyverklaring van DIPLAS PT