BEHANDELINGEN

pijnvrij concept

Wij krijgen in onze praktijk regelmatig te maken met mensen die al een lange tijd kampen met (pijn)klachten en hiervoor onder behandeling zijn geweest bij verschillende soorten therapeuten. Soms tot en met het ziekenhuis aan toe. Ondanks alle behandelingen blijven zij hun klacht behouden. Niet zelden krijgt men na talloze behandeltrajecten te horen: "Leer er maar mee leven".

Zoekend naar een laatste strohalm komt men bij ons langs voor een intake. Tijdens de intake doen de cliënten hun verhaal en worden ze door ons behandeld. 

Aan het einde van de intake ervaren veel cliënten verbetering. Een gedeelte van hen ervaart zelfs al 50% of meer aan verbetering.  De meeste klachten zijn gemiddeld binnen 3 behandelingen verholpen zonder dat er terugval optreed. Alleen de complexere klachten nemen iets meer tijd in beslag.

Wij horen u denken; Hoe kan dat? Waarom kunnen jullie dat wel en de reguliere zorg niet?

De reguliere zorg is verstrikt geraakt in protocollen. Voor iedere klacht is een standaard behandeling. Daardoor is men vaak bezig met symptoombestrijding, echter ieder mens is uniek.

 

Wij pakken echter de oorzaak aan en kijken wat jij nodig hebt om te herstellen. Wij gaan op zoek naar de disfunctie die verantwoordelijk is voor de pijnklachten en pakken deze aan. In tegenstelling tot de reguliere zorg heb je bij ons geen 10 tot 15 behandelingen nodig om van je klachten af te komen. De meeste klachten verhelpen wij in gemiddeld 3 behandelingen. De meer complexere problemen vragen soms 5 a 6 behandelingen. 

 

Heeft u nog vragen over de behandeling klik hier  of bel ons even

Diana 0637410158 

Teun 0637434840