top of page

Rochdi - Rugklachten

“Een kleine twee maanden geleden begon ik flink last te krijgen van mijn onderrug. Ondanks dat ik elke dag met mijn gezondheid bezig ben, dagelijks sport en bewust op mijn voeding let, was dit niet een kwetsuur wat op den duur vanzelf weg zou gaan. De pijn richtte zich op een bepaald punt en werd steeds erger. Na verloop van tijd beperkte het mij niet alleen tijdens het sporten, maar ook tijdens mijn werk en in het dagelijks leven. Via Sport & Go heb ik Diana ontmoet en zijn we door middel van een intake gaan kijken wat er aan gedaan kon worden. Ze stelde me voor om een afspraak te maken voor een mylogenics behandeling. Deze methode en de tijdsduur dat je vaak binnen een paar behandelingen van je klacht af zou komen, maakte mij erg nieuwsgierig.

Zo gezegd zo gedaan en met succes ondergaan! Na één behandeling heeft Diana mij van mijn klacht afgeholpen en kan ik weer pijnvrij sporten, werken en voel ik mij weer een jonge God. Spaar jezelf dus de moeite door een half jaar bij een fysio te zitten, waarbij het advies luidt: "Vooral rust houden." De behandeling die Diana je kan geven is zeer effectief en je bent voordat je het weet van je klacht(en) af.”

Erik Hartlooper - knieklachten

"In verband met een voortdurende pijn aan mijn linkerknie heeft Diana Bouwman van Diplas PT mij stevig onder handen genomen. Buiten deze eerste behandeling heeft zij mij ook advies gegeven met betrekking tot het gebruik van voedingsupplementen en het doen van oefeningen om o.a de knie sterker te maken. Met beide adviezen ben ik aan de slag gegaan. Na meer dan 1 week cardio training en voorafgaand de opgegeven oefeningen, heb ik geen pijn meer in mijn knie. De behandeling en adviezen die ik van Diana heb meegekregen werken super goed. Ik kan Diplas PT bij één ieder aanbevelen. Zo snel resultaat daar kan geen arts of fysiotherapeut tegen op. Grote klasse!!!"

Erik Koevoets - Personal Training en voeding

"Mijn naam is Erik Koevoet, 47 jaar, ben een Leidenaar en ik woon in Katwijk. Sporten en weer opgeven begon de rode draad in mijn leven te worden. Je kent het misschien wel, het gaat een tijdje lekker, je valt wel 5 kg af en dan blijf je weer hangen, komt niet verder en al gauw wordt er niet meer gesport.

Ik denk dat veel mensen ook vergeten dat voeding nog belangrijker is dan sporten. Ik heb een drukke baan, leefde van fastfood, kant en klaar menu’s en alles wat zo snel mogelijk klaar is.

Zo’n voedingspatroon leidt tot onvrede, neerslachtige gevoelens, slechte gezondheid, steeds minder energie en een neerwaartse spiraal van stress en andere klachten. Je kan zeggen, ik voedde me niet, maar ik vulde me en dan komt al gauw de onrust, hongergevoelens en het naar binnen werken van verkeerde dingen.

Ik liep al een tijdje te denken wat ik zou gaan doen, ik was al gestopt met alcohol drinken, chips en snoep te kopen, want dat leidt allemaal tot niks. Toen kwam ik in contact met Diana en zij gaf me handvatten als het gaat om voeding, het zogenaamde eten als een caveman concept. Let op! Dit is geen dieet. Dit is een andere manier van eten die voor het menselijk lichaam heel goed werkt. Het volhouden qua eten toen ik begon met de Personal Training van Diana was mijn grootste zorg, maar ik kan je zeggen, ik heb geen honger meer, een verzadigd gevoel, je super lekker en gevoed voelen in plaats van gevuld. Het tijdperk van vreetbuiten is voorbij. Geen behoefte meer aan! Ik wil even kwijt dat ik totaal geen chef kok ben, maar dat het ontzettend simpel is zeer gezonde maaltijden te bereiden die ook niet heel veel tijd kosten en ook nog eens lekker zijn. Nogmaals eten als een caveman is geen dieet, diëten leiden vaak tot stress, jojo effect en helemaal opgeven.

Natuurlijk ben ik er ook bij gaan sporten met Diana 1 keer per week als personal coach, want daardoor gaat gewicht verliezen nog een stuk sneller. We zijn nu 5 weken aan de slag en ik ben 15 kg kwijt en ik voel me geweldig. Ik heb heel veel energie, minder last van stress en een llichaam waarnaar ik heb leren luisteren in plaats van vullen zonder na te denken. Ik sport zo’n 3 keer in de week en ja het is zwaar, maar ook superlekker en de resultaten die ik boek stimuleren mij enorm om door te gaan en net even een wat zwaardere oefening te doen en die langer vol te houden. Ik heb het volste vertrouwen straks volledig slank te zijn, en verjongingskuur zou je het kunnen noemen.

Voor de rest slik ik Magnesium tegen de spierpijn, die overigens door de juiste begeleiding wel meevalt. Daarnaast slik ik een super vitamine als aanvulling en ik denk voor mijzelf het belangrijkste, visolie die een heleboel goeds doet in het lichaam. Ook drink ik groene the in de zuiverste vorm, die vol met antioxidanten zit. Daarnaast heft groene thee de eigenschap vet te verbranden. Deze helpt ook om niet toe te geven aan lekkere (onzinnige) trek. Eet ik dan helemaal niks “lekkers” meer? Een keer per week let ik wat minder op en geef toe aan bepaalde behoeftes. Ik bedoel Sinterklaas had nu eenmaal pepernoten en die zijn zo lekker. En ja, een keer een pizza bestellen overleef je ook wel weer. Uiteindelijk gaat het erom wat je er in een week instopt.

Diana is een zeer goede coach en weet waar ze over praat. Mocht je overgewicht hebben, beter in de vel willen zitten, leniger worden, een betere conditie willen krijgen en las het ware jonger willen worden: Bel Diana zou ik zeggen. Ook als je blessures hebt!"

Ingrid (48 jaar) - knieklachten

"Ik kwam vorig jaar bij Diana terecht met een zeurderige knieklacht die ik al maanden had. Met 1 Mylogencis behandeling was de klacht over. Sinds een aantal weken heb ik RSI-achtige klachten en besloot niet zo lang te wachten en zocht Diana onlangs weer op. Ook deze keer was de klacht na 1 behandeling zo goed als verdwenen. Diana is een hele fijne therapeute. Ze behandeld adequaat, legt heel duidelijk uit waar de symptomen waarschijnlijk naar terug te herleiden zijn en geeft ook tips hoe de klachten voorkomen kunnen worden. Je werkt samen aan een oplossing voor de klacht. Daarnaast is ze in de omgang erg prettig en professioneel. Al met al een top therapeute!

Godelief (46 jaar) - schouderklachten

"Na een lange periode van schouderblessure en vele fysio behandelingen heeft Diana via de Mylogenics behandeling, de blokkade in 2 keer helemaal verholpen. Diana gaat op zoek naar de oorzaak en behandelt dit op een zeer effectieve wijze. Nu kan ik weer pijnloos sporten. Helemaal top!"

Elise Wagter - rugklachten, personal training en voeding

In 2013 heb ik een flinke val van een paard gehad. In een periode van drie jaar heb ik meerdere soorten behandelingen gehad, van fysio en massage tot chiropractor en Origene (Deze laatste wel zeer veel baat gehad voor het versterken van mijn onderrug). Echter geen therapie die mij kon helpen met de blijvende pijn in mijn heup.

In het voorjaar van 2016 heb ik mijn eerste Mylogencis behandeling van Diana gehad. Wat een heftige behandeling was dat. En wat en verschil!!

Ze behandelde mijn heup en been: geen pretje, wel direct resultaat. Na drie jaar was ik van de pijnlijke uitstraling naar mijn rug en been af en de brandende pijn in mijn heup was weg.

Ik ben nu op het punt beland dat ik mijn lichaam beter kan en wil ondersteunen met fitness. Diana heeft mij geholpen met Personal Hormonal Profiling om met betere voeding en sportoefeningen mijn lichaam sterker te maken. Daarnaast behandelt ze nu nog spieren, waar deze voor belemmering zorgen in mijn bewegingsapparaat, omdat ze zolang hebben vastgezeten.

Ik voel me 100% begrepen en gesteund en heb voor het eerst daadwerkelijk zicht op een pijnvrije toekomst. Diana is een topper, die je helpt net even verder te gaan dan je comfortzone toelaat en je te ondersteunen waar het echt even naar en pijnlijk is.

Rian Verbeek - knie- en heupklachten, personal training en voeding

"Afgelopen zomer 2017, voelde ik me niet echt lekker meer. Erg moe, stram, lusteloos, oud, had overal pijntjes, met name in de gewrichten, ik was nerveus, trillerig etc.

Ik besloot dat er echt wat moest gebeuren en wel in mijn eetpatroon. We namen altijd met boodschappen doen zoetigheid mee. We aten gezond (dacht ik) maar vaak ook snelle maaltijden met veel calorieën. Bewegen koste veel energie en moed, waardoor he vaak ook met en smoes werd omzeilt. Omdat ik jarenlang regelmatig diverse lijnprograma’s volgde zoals het citroensapdieet, de Weight Watchers, was ik erg terughoudend om maar weer een of ander dieet te gaan doen en dan weer terug te vallen naar een fout eetpatroon. Dat was ook de reden dat ik het zolang heb uitgesteld. Ik bedacht dat ik een maagballon wilde laten plaatsen ter ondersteuning. Dan kon ik gewoon alleen maar kleine maaltijden eten en zou daardoor vanzelf afvallen.

Mijn huisarts Margot Dekker had mij overtuigd om eerst aan mijzelf te werken en contact op te nemen met Diana van der Plas. Eerst heb ik op advies van Diana mijn eetpatroon aangepakt en ben ik vervolgens begonnen met  caveman, ondersteund me multivitaminen en visolie. Ik had ook diverse klachten: pijn in de knie en heup. Diana heeft dit eruit gekregen met Mylogenics behandelingen. Pijnlijk maar het heeft gewerkt!!

Het trainen was echt zwaar. Hoe vaak ik niet in mezelf heb gezongen “bloed, zweet en tranen…” Dat werd zo’n beetje mijn lijflied. Maar ondanks dat ik vaak met lood in de schoenen ging heb ik samen met Diana 2 keer per week getraind. En letterlijk met zweet en tranen heb ik bereikt dat ik nu, in 4 maanden tijd, 10 kg ben afgevallen en mezelf energieker, vrolijker en sterker voel.

Ik ga mezelf in een sportschool inschrijven en 2 keer per week een groepsles volgens omdat ik van mezelf weet dat en groep meer motiveert om door te zetten, mezelf niet te laten kennen. Ik vind sporten op dit moment in ieder geval al leuker dan voorheen, maar ik hoop dat ik over bijvoorbeeld een half jaar nog fitter en meer vastbesloten ben om dit te blijven doen, want mijn lijf moet nog minimaal 30 tot 35 jaar mee."

Ineke Cornelissen - lage rugklachten

In mijn zoektocht naar een effectieve behandeling voor mijn chronische lage rugklachten, kwam ik via de Pilatus lessen terecht bij Diana. Ik heb nu 2 behandelingen Mylogencis gehad. Bij deze behandeling word je spierfunctie getest om te achterhalen waar nu de klachten daadwerkelijk vandaan komen. Door manuele technieken wordt de spierfunctie weer hersteld. De behandeling kan soms gevoelig/pijnlijk aanvoelen maar heeft op mijn lichaam een goed effect. Daarnaast geeft Diana goede voedingsadviezen en geeft ze oefeningen mee voor thuis of op de sportschool.

Vandaag heb ik een combi behandeling gehad. Mylogencis en een Breuss massage. De Breuss massage heeft tot doel om ontspanning te geven in de wervelkolom. De Sint Janskruidolie die hierbij gebruikt wordt dringt diep door in de wervelkolom. De massage was een weldaad voor mijn rug. Het voelt super prettig aan en geeft je rug daarna een soepel en ontspannen gevoel. Echt een cadeautje voor mijn lijf!

Diana is een zeer ervaren en professionele therapeut en een prettige persoonlijkheid die goed luistert naar je klachten en zoekt naar de oplossing van je klachten op verschillende manieren die goed bij je past. Ik vind het heel prettig om bij haar therapie gehad te hebben.

channeke - rugklachten

Lieve Diana.

Het heeft even geduurd voor ik durfde te geloven dat het echt heeft geholpen. Maar nu weet ik het zeker. Ik wil je met heel mijn hart bedanken voor alles!

Je behandeling uiteraard, maar ook je begrip, je assertiviteit, je ethousiasme en gewoon wie je bent als mens, met een prachtig hart!

We zien elkaar vast nog wel, want ik ben er nog niet, maar wel zovéél verder dan ik was geweest zonder jou.

Bedankt.

bottom of page